EQUIP

La Lliga de la SosteniHABILITAT és una iniciativa creada al 2020 per Imma Pérez, coneguda divulgadora i experta en sostenibilitat, innovació, comunicació i estratègia de màrqueting per promoure entorns més responsables, eficients, competitius i diversos a empreses i territoris. 

Docent de vocació i formació, des de fa anys col.labora amb universitats i centres educatius per promoure la concienciació de l’alumnat a través del desenvolupament sostenible i la innovació, incidint en el desenvolupament d’habilitats i la presa de decisions. És experta en ODS i Agenda 2030  i incorporació al model educatiu d’ensenyament obligatori, implementant una metodologia pròpia, molt enfocada a l’acció amb  amb excel.lents resultats, gràcies al treball conjunt amb equips directius dels centres educatius implicats.

Des de 2013 desenvolupa la seva activitat d’acompanyament a través de la  marca Nottopic – www.nottopic.es – en col.laboració amb equip multidisciplinar indepentdent amb el que es comparteix visió i propòsit sostenible.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad