ELS 10 PERQUÈS de la lsh

1. Les generacions més joves ja són agents de canvi, però no podem deixar-los sols davant dels reptes de futur. Tenim una gran responsabilitat com a societat. 

2. Cal més divulgació i implicació dels centres educatius per al desplegament de l’Agenda 2030. Actualment aquests coneixements són parcials, arriben tard o bé no som conscients del nostre impacte.

3. L’educació està vivint un moment de transformació profunda. Es fa molt necessari comprendre millor la relació entre els àmbits social, ambiental i econòmic com eixos inseparables del desenvolupament. 

4. Incorporar la sostenibilitat a l’estratègia del centre educatiu contribueix a impulsar les habilitats necessàries per a les generacions futures. D’aquesta manera les escoles es transformen en espais de diàleg, trobada i transformació del seu barri o municipi. 

5. L’activisme aplicat a una causa amb sentit incideix en la nostra qualitat de vida i la cura dels recursos naturals del planeta. Les generacions més joves ja arrosseguen les més grans en relació al canvi d’hàbits cap a la sostenibilitat. Són els millors ambaixadors.

6. La millor manera d’aprendre és posar en pràctica lo que s’ha après. Per altra banda, la situació actual requereix d’un aprenentatge permanent . 

7. Les empreses i organitzacions socials juguen un paper cabdal en el canvi aportant exemples concrets i inspiradors per a les noves generacions.

8. Fomentar el diàleg entre empreses i centres educatius en clau sostenible fomenta l’ocupabilitat dels joves, en especial en relació a sectors associats al canvi climàtic, la qualitat de vida i la indústria verda. 

9. Les aliances són essencials per a un canvi de model, més enllà del món de l’educació. Totes les parts són necessàries i es complementen.

10. Les noves generacions tindran més probabilitats d’aconseguir un canvi radical al model productiu, econòmic i social si incorporen coneixements per al desenvolupament sostenible. LSH és una iniciativa on tothom guanya i promou un futur millor des de la base.

“Si t’identifiques amb aquests deu perquès, suma’t i signa el Manifest LSH. Les
noves generacions tindran més probabilitats d’aconseguir un canvi radical”

SIGNA EL MANIFIEST

Consentiment legal

6 + 12 =

LA LLIGA DE LA SOSTENIHABILITAT

CONTACTA

 Uneix-te al moviment per contribuir a canviar el món, sense deixar a ningú enrere!

 Uneix-te al moviment per contibuir a canviar el món, sense deixar a ningú enrere!

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad